Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [HTML][JavaScript][JavaScritp] Przelicznik Momentow obrotowych silnika. POMOCY!
sikora90
post 4.01.2011, 16:15:42
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, odrazu nadmieniam ze jestem zielony z JavaScript, i na zajeciach w szkole mielismy do zrobienia strone w HTML. Strone zrobilem wszystko pieknie ładnie tylko kolejnym zadaniem jest stworzenie takiego przelicznika momentow obrotowych w silniku, i stad moja prosba czy ktos bylby wstanie pomoc mi w tym zakresie pomocponiewaz nie mam pojecia jak to zrobic, czy zna ktos jakies zrodlo gdzie mozna znalesc cos w tym stylu? Przelicznik ma byc na zasadzie ze podaje dane do przeliczania klikam przelicz a w roznych okienkach ponizej wyskakuja mi obliczone wartosci, oczywiscie wiem jak wylicza sie te momenty itd. Jeśli ktos bylby w stanie pomoc bede bardzo wdzieczny,
pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
wookieb
post 4.01.2011, 16:18:37
Post #2

Grupa: Moderatorzy

Skoro nie masz pojęcia to nie proś o gotowca tylko udaj się do działu ofert i złóż zlecenie zrobienia takiej rzeczy.

--------------------
+Quote Post
batman
post 4.01.2011, 20:37:46
Post #3

Grupa: Moderatorzy

Cytat(wookieb @ 4.01.2011, 16:18:37 ) *
Skoro nie masz pojęcia to nie proś o gotowca tylko udaj się do działu ofert i złóż zlecenie zrobienia takiej rzeczy.

Niestety nie mogę się z tym zgodzić. To jest Twoja praca domowa i nie będziemy jej za Ciebie odrabiać. Zamiast prosić o gotowca, zacznij się uczyć, bo łatwiej nie będzie.

--------------------
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 16.07.2025 - 14:17