![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Mam problem z księgą gości, na krasnalu działa bez problemu ale po wgraniu na serwer nie działa. Może mi to ktoś poprawić bo pewnie jest napisana na php3 a na serwerze mam php4 :
Chyba że ktoś ma jakiś prosty skrypt na księgę gości która zadziała ![]() Ten post edytował vonpiotr 4.01.2011, 16:06:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 11 Dołączył: 20.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli nie działa to za pewne wyświetla się jakiś komunikat, więc mógłbyś go podać. Sprawdź też jakie uprawnienia maja te pliki z którymi pracuje skrypt, może zwyczajnie skrypt nie ma uprawnień aby je zmieniać.
-------------------- "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no własnie nie ma żadnego komunikatu, jest pusta strona, nic nie zwraca. Chmody ustawione na 777.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niektóre serwery mogą niepoprawnie interpretować <?. Pozamieniaj je na <?php.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
zawsze wszystko działa. hosting na webd.pl , wersja najwyższa
zmienię na <?php, zobaczymy. Ten post edytował vonpiotr 4.01.2011, 17:23:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 17:24 |