![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Robie dla kolegi strone internetowa bo cos tam wiecej kumam albo tylko tak mi sie do teraz wydawalo... Mam bledy na strone i nie wiem co i gdzie wpidac zeby bylo dobrze.... Wlaczam strone i widnieje cos takiego: (Aha przed tym mialem problem z.htacess poprostu pisalo ze problem z nim)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Komunikaty są chyba całkiem jasne... pod warunkiem, że chapete anglicky... Jesteś nowy na tym forum, więc możesz nie wiedzieć, że nikt tu za Ciebie nie będzie robić tłumaczeń na dłuższą metę, bo programista nieumiejący angielskiego to nie jest programista żaden. W każdym razie korzystasz z funkcji, która jest wyłączona oraz próbujesz się odwoływać do katalogów, do których nie ma dostępu. A wszystko ze względów bezpieczeństwa. Musisz przepisać kod tak, by nie korzystać z tych funkcji oraz by zasoby były w katalogach, w których masz prawo je trzymać.
-------------------- Specjalista ds. głupich i beznadziejnych, Zyx
Nowości wydawnicze: Open Power Collector 3.0.1.0 | Open Power Autoloader 3.0.3.0 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm gdyby bylo takie jasne to bym nie pytal na forum...
mozna zamknac |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 08:23 |