![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 28.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie ma prośbę czy ktoś pomógłby mi dopisać do tego skryptu obsługę załączników tak aby ze strony www móc wysłać email z załącznikiem?? Uprzedzam że nie znam się na php za bardzo jedyne co to zgapiłem z innego skryptu dołączanie pliku w formularzu...
Z góry dziękuje za pomoc rozliczenie za pomocą paypal...
i formularz Ten post edytował nawasaqi 3.01.2011, 16:52:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli prowadzisz DG w Polsce to napisz na PM.
-------------------- The great thing about Object Oriented code is that it can make small, simple problems look like large, complex ones.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 21 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Prywatna wiadomość wysłana
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogę zrobić formularz kontaktowy html z
Tekstem, Adres e-mial, Pole tekstowe, Listą Rozwijaną, Pole wyboru wielokrotnego , pole wyboru pojedynczego, z załącznikiem. Wiadomości na pocztę przychodzą w bardzo dobrej formie do odczytania Płatność PayPal by mi bardzo pasowała kontakt sanjoys@o2.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:18 |