![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie moge skonfigurowac Apache i PHP. Caly czas mi nie dziala. Probowalem duzo razy z roznych stron (oczywiscie na kazdej co innego jest napisane). Wiec prosze aby ktos wrzucil na speedshare lub na jakas inna strone skonfigurowane Apache, PHP i jeszcze MySQL.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba żartujesz... pełno jest takich paczek w necie. Albo pokaż konfigurację to Ci pomożemy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie lepiej zainstalować coś gotowego? Typu Webserv?
-------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 1.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szypciej zakonczylbys temat dajac link, a nie piszac, ze pelno w necie. W necie jest pelno wszystkiego, a ja chcialem linka.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Kris - grzeczniej.
W dodatku nie piszesz jakie masz błędy, jaki os itd. Chcesz apache + php + mysql? apt-get install php5 itd. na ubuntu. Ew. na windowsie zainstaluj jakieś cudo typu webserv czy wertigoserv. |
|
|
![]()
|
|
Mam Windowsa i nie dziala mi PHP. Wiec szukam juz skonfigurowanego, od razu do sciagniecia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Były już przykłady w tym i dziesiątkach innych tematów. Napisz co konkretnie nie działa, jaki błąd dostajesz itp. to pomożemy.
|
|
|
![]()
|
|
Jak napisze
<?php echo "Hello World!": ?> to wyskakuje <?php echo "Hello World!": ?> To jest moj problem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie interpretuje kodu. Ja polecam gotowa paczkę ściągnąć - Webserv - 15 min i masz w pełni działajcy serwer HTTP apache z PHP i MySql.
-------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 14 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: W. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sukces to droga od jednej porażki do drugiej, bez zmniejszonego entuzjazmu.
|
|
|
![]()
|
|
Teraz zamiast
<?php echo "Hello World!": ?> Jest bialo. Co mam z tym zrobic? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
masz błąd w kodzie , nie : tylko ; po echo "Hello World!".
Ustaw sobie wyświetlanie błędów. |
|
|
![]()
|
|
Poprawilem to i nadal bialo.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób format C, mi przynajmniej to pomagało
![]() Napisz czy zainstalowałeś jakąś gotową paczkę php, apache, mysql typu wampserver czy instalowałeś php z apache oddzielnie, to wtedy będziemy lepiej poinformowani. Dodatkowo masz taki coś jak logi interpretera php bądź apache'a i tam też możesz znaleźć odpowiedzi. A jak dalej nie chcesz się bawić w konfigurowanie apache i php to zainstaluj sobie wamp server i tyle. Dodatkowo masz tutaj przypięty temat dot. lokalnych serwerów. Ten post edytował potreb 1.01.2011, 23:30:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie lubie rozowego. Najpierw odzielnie zainstalowalem, a potem XAMPP-a
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i powinno działać. Paczki mają to do siebie, że powinno wszystko działać, czasami się zdarza że antywirus coś blokuje, ale to rzadkość.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Mi nie dziala. Zauwazylem dwie dziwne rzeczy, ze nie moge ustawic secutiry (laduje sie w nieskonczonosc) i jak kliknolem phpMyAdmin napisalo mi zebym zaktualizowal MySql. Mam jeszce pytanie czy XAMPP dziala po Windows 7? Jak tak to na laptopie sprobuje jeszcze.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa pod W7. A włączyłeś serwer w panelu? Konkretnie apache i MySQL.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ta
|
|
|
![]()
|
|
Uruchom jako administrator.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:20 |