![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 4 Dołączył: 16.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jestem tu nowy więc proszę nie bijcie:D
Pobrałem najnowszą polską wersje presta shop z tej strony i niestety mam problem mianowicie na początku w ogóle się nic nie wyświetlało wiec pomyślałem włączę wyświetlanie błędów i wyszło szydło z worka że brakuje sporo plików wszystkie dograłem itd. i ukazał się instalator chociaż ![]() Jeszcze dodam tresc błędów Warning: include_once(/var/www/virtual/eleshop.cba.pl/install/../classes/Validate.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/virtual/eleshop.cba.pl/install/classes/LanguagesManager.php on line 3 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/var/www/virtual/eleshop.cba.pl/install/../classes/Validate.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /var/www/virtual/eleshop.cba.pl/install/classes/LanguagesManager.php on line 3 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 27 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ściągnij stąd http://www.prestashop.pl/pliki.html i wrzuć pliki od nowa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:51 |