![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie jak mozna zrobić taki skrypt komentarza do poloa input? Na przykład mamy taką tabelę
Kod <!-- bla bla bla -->
<table width=100%> <tr> <td class="text"> Jakis tekst </td> <td class="input"> <input type="text" name="nick"> </td> <td rowspan="2" class="help"> <!-- tutaj!!! --> </td> </tr> <tr> <td class="text"> Jakis tekst </td> <td class="input"> <input type="password" name="pass"> </td> </tr> </table> Czy ktoś może mi podać taki gotowy skrypcik który w tabeli "<td class=help>" Będzie wyświetlał przewijający się wraz z scroll'em zawierający helpa do danego pola? ![]() Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam! -------------------- Człowiek boi się tego czego nierozumie
--- Blog początkującego programisty |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[xml:1:25065316f5]
<html> <head> <STYLE type="text/css"> .help { color: #000000; font-size: 10px; overflow: auto; width: 200px; height: 50px; } </STYLE> </head><body> <table width=100%> <tr> <td class="text"> Jakis tekst </td> <td class="input"> <input type="text" name="nick"> </td> <td rowspan="2"> <div class="help"> jakie tekstasdadsasdasdadad<br>asdasdadadadada<br>aasdasdadasdadasdad jakie tekstasdadsasdasdadad<br>asdasdadadadada<br>aasdasdadasdadasdad jakie tekstasdadsasdasdadad<br>asdasdadadadada<br>aasdasdadasdadasdad </div> </td> </tr> <tr> <td class="text"> Jakis tekst </td> <td class="input"> <input type="password" name="pass"> </td> </tr> </table> </body> </html>[/xml:1:25065316f5] Nie jestem pewny czy chodziło ci o to ale sprawdź. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dokonca mi o to chodziło jak zaczmiesz pisać w nick to żeby pojawił się kwadracik z jakąś informacją pomocniczą do nicka, a jak zaczniesz pisać hasło to że wyietla ci inny tekst poocniczy dotyczący hasła np. przaykładowe hasło.
Za pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam -------------------- Człowiek boi się tego czego nierozumie
--- Blog początkującego programisty |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem chyba coś co ci sie przyda: http://www.bosrup.com/web/overlib/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:38 |