![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym zainstalować na próbę skrypt MeTube Po wgraniu plików php do katalogu public_html pojawia mi się komunikat: Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/accounts_f/filmiksy/public_html/index.php on line 1 Nie rozumiem dokłądnie opisu instalacji poniżej: MeTube Installation: * Download the zip file from this page. There may be updated files. * Extract the file, * Upload the metube folder into wp-content/themes directory, * Upload the wp-postviews(in plugins folder) folder into wp-content/plugins directory, * Activate the theme and the wp-postviews plugin. Czy jest jakaś osoba, która instalowała kiedyś ten skrypt lub pomogłaby mi w jego instalacji? Pozdrawiam i czekam na odp |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 23 Dołączył: 1.12.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A nie przypadkiem get_headers ?
-------------------- Tani hosting - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4/5.5/5.6 | MySQL 5.5 |
Hosting już od 49 zł rocznie! Domena pl do każdego pakietu! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie to na pewno nie
w pliku index.php na samym początku jest składnia: <?php get_header(); ?> w tym samym katalogu w którym znajduje się plik index.php znajduję się również plik header.php w którym zawarty jest cały kod "układu" strony ... nadal czekam na propozycję i pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to w takim wypadku na samym początku powinieneś mieć
a ten skrypt to chyba plugin do WordPress mam nadzieje że go zainstalowałeś najpierw? Ten post edytował patryczakowy 30.12.2010, 21:17:46 -------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
patryczakowy dzięki za pomoc
skrypt już zainstalowany... ...temat zamknięty |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:55 |