![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciał bym poruszyć temat cms`a The-Portal2 - www.the-portal.pl ( wersja 3 beta w przygotowaniu ) . Myślę że ten cms ma dużą przyszłość przed sobą może ułatwić budowanie stron dużo osobom . Jest on prosty w obsłudze więcej informacji na stronie oficjalnej zapraszam
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mój ulubiony cms ;d
tak poważnie to cms jest fajny, ale wersja 2 jest trochę uboga, jeśli chodzi o kod, wszystko oparte na funkcjach, nie wiem jak będzie z wersją ThePortal 3 (ponoć ma być obiektowy cały) wtedy może być nawet świetnym cmsem ;p |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 21 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A mi tu śmierdzi reklamą jak siemasz, a poza tym CMS pisany strukturalnie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 8 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Polska,Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś miałem na zlecenie coś zrobić do tego CMS-a (v.2). Zobaczyłem kod i od razu powiedziałem NIE. Może coś w 3 się zmieni, ale to że napisany w klasach nie oznacza że jest dobrze napisany. Jutro może znajdę czas by przejrzeć kod.
PS. usuń link bo podbijasz wynik na google im ![]() Ten post edytował kulczycki 30.12.2010, 00:16:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod można już zobaczyć v. beta wyszła kilka miesięcy temu z tego co widzę jest tam implementowany singleton i mvc ze wzorców
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 23:09 |