![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. czy jest taka możliwość ze wypełniamy formularz, a nastepnie po zatwierdzeniu tworzy się nam strona php? Lub user się rejesttruje i po zarejestrowaniu ma on swój link gdzie ma informacie "o sobie"
Jak tokie coś ugryść bo brakuje mi pomysłó. prosze o pomoc. PS. szukam doobrego programisty php który zna się na temacie bo potzrzebuje kilka skryptów za dobre pieniądze. kontakt gg 13059516 skype "qsaliwan" i email "qsaliwano@yahoo.com" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Nie ten dział. Przenoszę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jednym słowem szukasz systemu aukcyjnego? Za pewne są gotowce w sieci, a jeśli nie znasz się na programowaniu sam się za to nie bierz, napisanie porządnie czegoś takiego to kupa pracy i wymaga wiedzy choćby o zabezpieczeniach.
Co do Ps. napisałem na skype. -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:49 |