![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam nastepujacy problem :
Próbuje napisać skrypt który będzie wysyłać na moich kilka blogów artykuły poprzez curl. Wszystko niby działa pięknie dla jednej strony ale gdy zapuszczę to w pętli zęby dodawało do kilku stron, których adresy pobieram z pliku, skrypt wysyła tylko do ostatniej strony z listy a resztę jakby pomijał z listy ![]() O co może chodzić ![]()
to w zasadzi wszystko oczywiście usunąłem zbędny kod by nie zaśmiecać. Co ciekawe jak napisze coś takiego :
To wszystko wysyła się prawidłowo na 3 adresy. -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Sprawdź co zawieraja tablica odczytana z pliku. No i co odbiera CURL (czego nie byłeś łaskawy w żaden sposób pokazać)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to proszę prawie cały kod :
tablica odczytana z pliku oczywiście jest prawidłowa zawiera adresy stron w formacie 'http://jakisadres.pl' -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No to teraz sprawdź jakie masz odpowiedzi dla każdego z adresów oraz jaki urle są obrabiane.
Na przyszłość, powiem że takie rzeczy robi się w SOAP-ie Ten post edytował wookieb 28.12.2010, 12:03:16 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
przecież nie napisał bym na forum zanim samemu nie zdebagował bym kodu, wiec twoje rady o sprawdzaniu odpowiedzi są co najmniej nie na miejscu
napisałem dlatego bo tak jak wspominałem w 1 poście skrypt wykonuje się tylko dla ostatniego adresu a z innych nie ma odpowiedzi.mimo ze adresy wchodzą dobre -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 19:52 |