![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, mam skrypt do wysyłanie formularza wraz z załącznikiem ale nie działa poprawnie. Zamiast załącznika pojawiają się setki liter w treści wiadomości.
Powód edycji: [webdice]: Na przyszłość kod proszę podawać w odpowiednim bbcode.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skorzystaj z phpMailer
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma nikt gotowego skryptu? Na razie nie pod drodze mi z nauką PHP, więc chodzi mi o gotowy skrypt.
Pozdro |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 21 Dołączył: 28.11.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Prywatna wiadomość wysłana
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ja Ci moge za odpowiednią opłatą zrobić formularz kontaktowy html z Tekstem, Adres e-mial, Pole tekstowe, Listą Rozwijaną, Pole wyboru wielokrotnego , pole wyboru pojedynczego, z załącznikiem..itp.... Wiadomości przychodzą na poczte w formie bardzo łatwej do odczytania pisz e-mail sanjoys@o2.pl edit: lub mogę zrobić Ci za reklamę na stronce Ten post edytował karol512 9.01.2011, 04:43:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 17 Dołączył: 1.11.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kolego nie płać za coś co sam możesz zrobić w 5 minut
![]() po 1 skorzystaj z tej klasy http://phpmailer.worxware.com/i po 2 do wysyłania załączników skorzystaj z tutoriala http://phpmailer.worxware.com/index.php?pg=tutorial#3 no chyba ze dalej nie umiesz sobie poradzić to rzeczywiście lepiej kup to od kogoś ja ci to mogę zrobić w 10 minut za linka na twojej stronie jeśli taką masz ![]() -------------------- Wyszukiwarka noclegów w Polsce i zagranicą.
Najlepszy katalog turystyczny wspomagający pozycjonowanie i promocje stron. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 23:42 |