![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 3 Dołączył: 7.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypt, w którym pojawia się możliwość zaznaczenia niemalże dowolnej liczby checkboxów (zależy od wcześniej wprowadzonych danych). W każdym razie danych tych na aktualną chwilę jest ponad tysiąc.
Zaznaczam wszystkie checkboxy i przesyłam jej formularzem, metodą POST. Jednak przesłanych jest tylko pierwszych 200 checkboxów. W związku z tym zastanawiam się czy jest jakiś limit na tą ilość. Wiem, że limit dla POST to 2 MB. Na pewno jednak go nie przekraczam, dane bowiem są przesyłane w formie "[name-12] => 1, [name-13] => 1" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 23 Dołączył: 1.12.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Taki limit. Zainstaluj suhosin i zmień suhosin.post.max_vars
-------------------- Tani hosting - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4/5.5/5.6 | MySQL 5.5 |
Hosting już od 49 zł rocznie! Domena pl do każdego pakietu! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 3 Dołączył: 7.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na wykupionym serwerze raczej nic nie zainstaluje, co nawyżej na localhoście :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 18 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Koszalin/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamień te checkboxy na selecta z atrybutem multiple, pójdzie po jednej zmiennej, lub obrób te dane w jakaś postać jednej zmiennej po stronie js i tak je przesyłaj.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:32 |