![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Wykonałem oto taki prosty layout portfolio połączonego z blogiem:
http://img692.imageshack.us/img692/7577/layoutttola.jpg Jak stwierdziła moja znajoma, fakt, jest bardzo monochromatyczny, ale zawsze wszystko można szybko zmienić. Jest to praktycznie moja pierwsza praca od pół roku przerwy. Co o tym myślicie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie osobiście podoba się
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sadzisz drzewa? Czy może robisz słabe strony?
Zdecyduj się na jedno. Nawigacja z lewej, tak się przyjęło i tego bym raczej nie zmieniał. Nic innowacyjnego w Twoim right-side menu nie ma, więc myślę, że nie ma sensu go tam trzymać. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Damonsson nie skorzystam. Pytałem sporoą liczbę osób przes ostatnie 2 dni. Jako jedyny dałeś taką opinie ;-)
No w sumie po tym co masz w podpisie to się nie dziwię... Ten post edytował Morfeusz_2005 26.12.2010, 18:08:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Haha, to co mam w podpisie, nie jest tutaj wystawione do oceny cukiereczku. Od takich zaczepek masz PW. Na tym co mam w podpisie możesz się co najwyżej pouczyć, jak nie powinieneś tworzyć stron
![]() A jeśli ktokolwiek Ci powiedział, że ten layout jest ciekawy, to przekaż pozdrowienia ![]() Ten post edytował Damonsson 26.12.2010, 18:17:27 |
|
|
![]()
|
|
Mniejsza o to. W gusta się nie trafi, a jeśli nie wiesz o co chodzi z tym drzewem, to przeczytaj opis w nagłówku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mniejsza o to. W gusta się nie trafi, a jeśli nie wiesz o co chodzi z tym drzewem, to przeczytaj opis w nagłówku. mimo wszystko ja również przyłączam się do @Damonsson'a, przepraszam za kolokwializm, ale na stronie jest strasznie dużo "pierdół", które odciągają od właściwej treści, której w sumie i tak nie ma tak jak napisał kolega, menu po prawej to ZEROWE usability, dobrze Ci radzi i ja bym go posłuchał ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Menu z lewej, masz już trzecią osobę do tego. Telefon w prawym dole okropny, dół strony jest bardzo żywy a góra raczej wymarła - popracuj nad ożywieniem...
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w stopce nie podoba mi sie to pogrubienie troszke przesadzone.
nr fonu,gg,emaila można użyć jakąś inna czcionką niż reszta |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:13 |