![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam czy może ma ktoś Skrypt Programu Partnerskiego.Chodzi mi o taki skrypt, zapraszanie znajomych dostaje sie iles tam punktów
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
generujesz linka z jakimś unikalnym id które zapisujesz w bazie i jak ktoś wejdzie w niego zapisujesz id do sesji i po rejestracji sprawdzasz w bazie z kim jest skojarzony dany id po czym dodajesz mu punkty, w sumie prosta rzecz, szybciej chyba napisać niż szukać gotowca.
-------------------- Folio :: Blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie kumam , nie jestem zawodewcem w tej dziedzinie tylko poczatkujacym, mógłbyś mi trochę jaśniej wytłumaczyc?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
coś we tym stajlu (oczywiście do solidnej przebudowy)
$key = uniqid() $pdo = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=produkty;port=3305', 'root', 'root'); $pdo -> setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION); $polecane = $pdo -> exec('INSERT INTO `program_partnerski` (`user`, `key`) VALUES("$zalogowany_user_id","$key")'); echo 'http://example.com/polecenie.php?id=' . $key; potem teoretycznie nawet bez sesji robisz formularz na stronie polecenie.php wysyłasz go gdzie chcesz i sprawdzasz $_SERVER['HTTP_REFERER'] szukając zmiennej id. -------------------- Folio :: Blog |
|
|
![]()
|
|
a gdzie to mam wszystko powstawiac?
|
|
|
![]()
|
|
Znasz chociaż podstawy PHP? Czy przyszedłeś tu po gotowca za darmo? Trochę własnej inwencji, plugin DOIT działa tylko w 3dsmaxie ;]
|
|
![]()
|
|
no we no nie bądz taki pomóz mi ;/
|
|
|
![]()
|
|
pokaż co już masz napisane
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pewnie nic nie ma napisane i chce gotowca
![]() ![]() -------------------- allebhp.pl
|
|
|
![]()
|
|
dobra mam juz znalezlem skrypt programu parterskiego tylko ja chce żeby były punkty za zapraszanie znajomych jak to zrobic?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz tabele punkty albo coś w tym skrypcie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie nie mam posiadam skrypt PostAffiliate 1.3 jest w języku angielskim i nie wiem jak zrobić zamiast pieniędzy punkty.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat (customizations require some PHP knowledge) Spełniasz ten warunek w ogóle? Ja jednak podzielam opinie, że szybciej napisać coś swojego. A w jakim systemie chcesz dodać ten PP? Jakiś portal, forum? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
portal
|
|
|
![]()
|
|
Wstydzisz się jego nazwy?...
Albo dedykowany? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie chce być brutalny ale jak chcesz napisać cały portal skoro nie wiedziałeś gdzie wkleić kod który Ci dałem?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:21 |