![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 6 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otoz mam formularz w ktorym sa dane pola tekstowe.
NP: I teraz chce zrobic tak aby przez js bylo mozliwe dodawanie dodatkowych poli "link" tak ze jak ktos kliknie dodaj to ma kolejny pole link1 link2 itd I kto ile chce da tyle "linkow". Teraz chce jakos przetworzyc ten formularz, nie ma problemu z imie nazwisko wiek itd. Problem jest zas z "link" bo nie wiem ile go jest i teraz musze go jakos pobrac i wykonac na nim operacje. Myslalem o petli tylko nie wiem jak zrobic ![]() Chce tylko wychwycic dane z pola "link*" bo reszte statycznie sobie odbiore. Dzięki za odpowiedz. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób
<input type="text" name="link[]" /> <input type="text" name="link[]" /> I po wysłaniu formularza do skryptu php, będzie można je znaleźć jako tablicę $_POST['link'] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 6 Dołączył: 3.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlasnie o to mi chodzilo
![]() Wielkie dzieki, kiedys to juz robilem tylko nie pamietalem jak to zrobilem, a tez nie mialem nigdzie tego zapisanego ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 22:57 |