![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
mam głupi problem... Nie mogę za cholerę poprawnie zainstalować PHP... Śmieszne Robiłem to już na stacjonarnym, na laptopie, u kumpla ale to jakiś czas temu <wszędzie były XP>. No i nadeszła chwila gdy muszę się przenieść na nowy sprzęt <Lenovo Y530> i tym samym Windowsa 7. A teraz dokładniej: Apache: 2.2.17 PHP: 5.1.4 Apache instaluje się normalnie i niby jest OK ("It's works" się pokazuje.) Natomiast problem mam z samym PHP. Robię jak na tamtych komputerach i gdy chcę zresetować serwer wyskakuje błąd: "The requesting operation has failed." Sprawdzałem do Test Configuration i wypisuje mi, że ma jakiś problem z plikiem php5apache2.dll: "Syntax error[...] Cannot load C:/serwer/php/php5apache2.dll into server: The specified module could not be found" No to ściągnąłem nowego ddl'a i z nim próbowałem - to samo. Masa tutoriali, w których ludzie opisują jak to zainstalować - to samo. Siedzę nad tym już troszkę czasu, jest późno i pewnie po prostu nie zauważam jakiejś głupoty, więc help me! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:04 |