![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry. Mam taki problem - potrzebowałbym skrypt, przypuszczam, że w php można taki napisać, by na prostej stronie internetowej był spis wydarzeń (np. wigilia, sylwester, dzień kobiet itd.), a po kliknięciu ukazywałaby się strona z tabelą osób uczestniczących w nim.
Najlepiej dodatkowo, aby była możliwość wcześniejszej rejestracji i by każdy tak zarejestrowany użytkownik mógł wpisać jedynie siebie (a nie np. koleżankę). Czy można coś takiego stworzyć? Zna ktoś może jakiś skrypt? Dziękuję za pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak się zastanawiam, czy nie wystarczy Facebook?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja myślałem że autor to szukał jakiegoś widgetu na stronę. Ze stroną w zestawie od razu , co by sobie rękawów nie powyrywał.
@OFFTOPIC Ja tam osobiście nie używam ani facebook'a ani naszej klasy ani innego badziewia... cóż z moich znajomości i statystyk wynika że z osób aktywnie używających internetu jedna na sto nie używa portali społecznościowych.Cóż znajomi wystarczą mi na gg/msn etc. nie muszę ich szpiegować ani pilnować przecież, pozatym nie kręci mnie myśl ze moje "komentarze" na cudzy temat będą widoczne dla wszystkich(tak jestem zgryźliwcem hipokryta etc..) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:04 |