![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 1 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam maly problem ze switchem a konkretnie chodzi o warunkowanie
kod powyzej nie chce dzialac jak nalezy i zachodzi koniecnzosc pisania czegos tkaiego
wydawalo mi sie ze w php da sie stawiac warunki w case a moze ja po prostu robie cos nie tak. Za pomoc i zainteresowanie z gory dziekuje i pozdrawiam. -------------------- Czy sprzedal sie juz czy dopiero ma? Oto pytanie, ktore stawiam wam. A czemu gdy byl, to nic tylko spal? Ze mna co lubie go gadac nic nie chcial. A czemu to gra, a tamtego nie. Chyba nas wszystkich nic nie szanuje. Jaki byl kiedy pil? Jaki byl kiedy gral? Czy to ten czlowiek sam czy moze rozni dwaj?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat wydawalo mi sie ze w php da sie stawiac warunki w case No chyba nie wyczytales tego w manualu?http://pl.php.net/manual/pl/control-structures.switch.php Za to w manualu jest kod, ktory robi dokladnie to co chcesz:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:26 |