![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Zaznaczam, że nie prowadzę żadnych kampanii reklamowych dla mojego bloga przed google adwords czy innych programach. Adres jak każdy wie ze stopki to negatywHD.pl, a oto problemy: Ostatnie strony odsyłające --usunałem-- Skąd się biorą te dziwaczne witryny odsyłające. Pytam ponieważ zazwyczaj "feeds" dziennie wynosi od 0-4 dla mojej strony, a ostatnio 21 Dec Feeds 1187 a parę dni wcześniej Akismet (wtyczka blokująca spam) zablokowała w ciągu 3 dni 2800 postów spamu, normalnie mam 2-3 w ciągu tygodnia. Nie mam pojęcia co się dzieje i jak się bronić, obawiam się, że w końcu coś puści i wszystko diabli wezmą... Byłbym wdzięczny za wszelkie uwagi co z tym zrobić i jak się bronić! Pozdrawiam wszystkich serdecznie ps. jak zrobić klikalną sygnaturę? i nie działa... w sygnaturce, tutaj działa. Ten post edytował Cysiaczek 23.12.2010, 11:53:25
Powód edycji: [Cysiaczek]: moderacja, kampani może nie prowadzisz, ale te linki sa zbędne, bo problem można opisać słowami bez narażania sę na zarzut spamowania
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do linków, jeśli nie masz 100 postów nie możesz ich dodawać do sygnaturki - decyzja administracji, poszukaj to znajdziesz wątek.
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1000 to jeszcze nie tak wiele ;]
Sprawdź gdzie sa umiesczone linki do Twojego bloga, może na jakąś spam farme się dostały. -------------------- Folio :: Blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok dzięki, ale to jest straszne moją stronę odwiedza dziennie cała masa botów ponadto powiedzcie mi co to jest ta strona
http://smartfind.tk/index.php?q=negatywHD to tak można? przecież ona ciągle ciągnie feed ze strony, to mnie jakoś obciąża dodatkowo? Czy mogę coś z tym zrobić? Skoro RSS dla czytelników jest na googlowskim fedzie ![]() Ten post edytował rwtryb 28.12.2010, 18:24:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:29 |