![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jest tutaj pewien poradnik: Kod http://www.ineedtutorials.com/code/php/complete-advanced-login-member-system-php-tutorial lecz po angielsku... Umiem angielski, lecz ciężej ten poradnik zrozumieć. Mógłby mi ktoś tak streścić jaki jest ten skrypt? Tzn. czy posiada potwierdzanie rejestracji na email itp. Ew. jakby komuś się nudziło może spolszczyć go, lecz nie trzeba ![]() Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam, Michał. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 40 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Kobiernice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda na to iż posiada. Poza tym lekko nie na czasie. *Powyższa opinia jest opinią autora tekstu w danej chwili może ulec zmianie. Ten post edytował Armstrong 22.12.2010, 22:16:10 -------------------- // NOPE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorki nie przeglądałem kodu dokładnie
![]() I zapomniałem dodać, że dzisiaj się nauczyłem podstaw MySQL'a ![]() @edit Tzn. czy posiada potwierdzanie rejestracji na email itp. Prosiłbym, żeby ktoś opisał ten skrypt. Ten post edytował Michal2451 23.12.2010, 10:37:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 40 Dołączył: 26.08.2009 Skąd: Kobiernice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt rejestracji/logowania istnieje w sieci o wiele więcej lepiej zbudowanych. Formularze jako funkcje ( dla początkującego warte uwagi, lecz wyrobi zły nawyk + zainteresuj się choćby mysqli_ zamiast mysql_ czy zastąpić funkcję valid_email (czy jakoś tak w tym skrypcie) już istniejącą w php . Osobiście polecam nie kopiować tylko stworzyć własny na jego podstawie, ulepszając, poprawiając własny kod.
-------------------- // NOPE
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki. A zna ktoś jakieś poradniki dobre?
Kod http://webmade.org/kursy-online/kurs-mysql.php Ten skończyłem dość szybko i rozumiem wszystko. Chciałbym teraz się uczyć dalej nowych rzeczy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link z pierwszego postu ma wirusa
![]() EDIT: Błąd antywirusa. Przepraszam ![]() Ten post edytował drozdii07 23.12.2010, 18:47:14 -------------------- Wspieram akcję "jQuery i AJAX to nie język programowania"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 22:57 |