![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
planuje w na swojej stronie ze skryptem mygad zrobić jedną rzecz. Mianowicie chodzi mi o takie cos że przy zmianie pola wyboru pojawi się na dole obrazek, z tym że mam z tym problem bo nazy pola wyboru są zapisane w bazie danych i nie wiem jak je "sprzęgnąc" ze zmieniającym sie obrazkiem. Jakby ktoś nie rozumiał to wyjaśnie bardziej obrazowo. wchodzimy na poniższy adres http://www.statusiki.pl/opisy,add.html, chodzi mi o to żeby przy zmianie kategorii np. na Chuck Norris na polem wyboru pojawiło sie jego zdjęcie, jak to wykonać ? Czy wytłumaczyłby ktoś krok po kroku jak to zrobić albo sam sie tym zajął? W ramach rewanżu mógłbym wykonać komuś grafiki na strone, pomóc przy robieniu stylu phpby by przemo (demo - www.australia-tv.co.cc) Proszę o pomoc. Ten post edytował setezer 22.12.2010, 20:56:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 695 Pomógł: 65 Dołączył: 27.07.2009 Skąd: Y Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a zwykle JS nie mogło by być ?
nie znam praktycznie JS ALE sproboj w selecie dac :
a nad tym cąłym formem daj <div id="info"></div> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem, grunt to aby dzialalo.
tak wygląda plik add.tpl odpowiedzialny za wygląda strony dodawania. Jak konkretnie to wyeedytować ? i jak sprzęgnać obrazek z daną nazwą kategorii (id) ktora jest dodawana z poziomu PA? podbijam, proszę o konkretną obrazową pomoc jak to wypełnić aby banglało Ten post edytował setezer 22.12.2010, 21:17:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:26 |