![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć! Posiadam kod:
http://pastebin.com/n0F5SsYP Mam z nim problem, bo chciałbym zrobić linijkę "char" aby się dodawało automatycznie id skinu, a nie cały czas to samo. Bo jak otworzy się przeglądarką , i wybierzesz płeć to wyskakują skiny, i chciałbym aby wybrany skin się dawał do "char" tak jak np. "Key" - się daje, to co wpiszesz... Ale Ubranie ma się dawać takie jakie się kliknie. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to za wybryki?
Najpierw zastanów się co i jak trzeba przefiltrować, zamiast walić wszędzie masę funkcji. Poza tym najpierw polecam sprawdzić czy zmienna istnieje, choćby dlatego aby nie wyrzucał notice. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to za wybryki?
Najpierw zastanów się co i jak trzeba przefiltrować, zamiast walić wszędzie masę funkcji. Poza tym najpierw polecam sprawdzić czy zmienna istnieje, choćby dlatego aby nie wyrzucał notice. Skrypt obrałem z internetu, nie mojego autorstwa - więc nie do mnie pretensje, ja tylko potrzebuję zrobić tak, aby char się ustawiał z wybranego obrazka... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Korzystasz z gównianego źródła...
![]() Lepiej napisz to samodzielnie od 0 zamiast brać bezsensownie napisany skrypt i poprawiać go 2x dłużej (przy okazji domyślając się co autor miał na myśli). -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(...)więc nie do mnie pretensje(...) Twój temat? Twój post? To do kogo innego pretensje mają być? ![]() -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Skryptu sam nie napiszę - jestem zielony, więc proszę was o pomoc
![]() Proszę tylko o pomoc w zrobieniu tego char... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomoc, czyli gotowiec?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ytolziq pisz czego nie rozumiesz... jak widzisz; nikt nie jest tu skory do dawania gotowców ^^
P.S. PHP to język łatwy do zrozumienia. Nawet jako początkujący powinieneś coś z niego rozumieć... Oczywiste jest, że funkcje typu shuffle() czy też array_reverse() mogą być Ci obce, lecz z czasem nabierzesz wprawy ![]() UCZ SIĘ NA BŁĘDACH - najlepsza metoda ;d Ten post edytował modern-web 21.12.2010, 22:15:52 -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Proszę nadaj temu topikowi sensowny temat, inaczej wyleci.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Nie zależy mi na gotowcu, tylko wytłumaczeniu jak to zrobić...
To jest ktoś, który by mi w tym pomógł? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
no to nie
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:02 |