![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o to, że piszę sobie właśnie prostego cmsa i chciałbym w nim mieć możliwość wyróżniania skryptów/kodów programów/etc. za pomocą znaczników takich jak są miedzy innymi na tym forum czyli [code], [php] itp., ale niestety nie mam pomysłu jak takie coś wykonać, miałbym prośbę o naprowadzenie na wykonanie tego.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poszukaj google->bbcode tutorial php
i jeszcze "syntax highlighter" Ten post edytował tehaha 20.12.2010, 20:01:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Samemu będzie Ci trudno ale jest to wykonalne
![]() Dużo operacji na ciągach, sporo myślenia i czasu jaki trzeba na to poświęcić. W związku z powyższym popieram kolegę wyżej, by skorzystać z gotowych projektów. Nie warto pisać tego od 0 ![]() Pozdrawiam! -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzięki za pomoc.
ps. tak właśnie myślałem że to będzie dużo myślenia, więc jednak skorzystam z gotowca. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:12 |