![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, już od jakiegoś czasu borykam się z problemem niekompatybilności przeglądarek. Zrobiłem stronę, która wyświetla się w FF, IE oraz w Safari, natomiast w Operze i Chromie wyświetla się jedynie jej tło. Proszę o pomoc i radę, jak można to naprawić w kodzie, czy zrobić pliki do każdej przeglądarki osobno czy jest jakiś inny sposób. Jestem początkujący, więc będę wdzięczny za każdą radę. Oto link do strony: www.smukłasylwetka.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Masz niewłaściwie zamknięty znacznik <object> z flashem banera... Przenieś (lub dodaj jeśli go nie masz) zamknięcie tego znacznika tak aby pozostałe elementy div były poza nim... Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dziękuję za spostrzegawczość. Ja tak długo patrzyłem w kod i nie zauważyłem. Mam jeszcze jeden kilka drobnych problemów: 1. dlaczego w IE, Operze oraz w Safari wyświetla się komunikat: Server is anavaible. Mam wszystko podpięte do serwera i nie mam pojęcia, jaka może być tego przyczyna. 2. w Chromie nie wyświetla się formularz kontaktowy i stopka. Jak to zrobić, żeby wyświetlał się wszędzie, na każdej przeglądarce? Ponownie proszę o pomoc i dziękuję za już uzyskaną.
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ps. po co tak wiele flasha?? formularz do komentarzy we flashu... Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 07:49 |