![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nie wiem czy to pytanie zamieszczam w dobrym dziale, ale szukałem już chyba wszędzie odpowiedzi, i nic nie znalazłem. Zaczynam naukę framework'a więc proszę o wyrozumiałość w błędach żółtodzioba. Sprawa wygląda tak że wyświetla mnie się błąd po załączeniu skryptu błąd: Strict Standards: Creating default object from empty value in C:\wamp\www\ZEND\application\controllers\IndexController.php on line 4 kod jaki mam to plik IndexController.php
plik index.php
co zrobić z tym błędem?bardzo proszę o pomoc -------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generowałeś projekt z lini poleceń czy ręcznie? Masz dobrze wszystko w bootstrapie/configu poustawiane?
-------------------- Folio :: Blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Struktura plików wygląda u mnie tak:
Tworzyłem ręcznie z wiersza poleceń za dużo plików na raz się tworzy, a jak sam robię to wiem co gdzie i poco jest, index.php robi za bootstrap, kod podany poniżej -------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 471 Pomógł: 89 Dołączył: 29.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$frontController->setParam('noViewRenderer', true);
a nie wylaczyles czasem Zend_View ktorego probujesz uzywac ? |
|
|
![]()
|
|
dziękuję serdecznie ,
to był właśnie mój błąd , dopisałem to polecenie bo wcześniej nie miałem żadnych plików w scripts i żeby zobaczyć czy działa mi poprawnie IndexController.php, wyłączyłem tą opcję. teraz działa wszystko poprawinie:), proszę o zamknięcie tematu Ten post edytował Ilware 20.12.2010, 11:24:37 -------------------- Jeżeli pomogłem kliknij "Pomógł" :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 04:04 |