![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z zastosowanie History.Back... Nie mogę sobie poradzić z zastosowanie przycisku wstecz. A może można przypisać za pomocą JS 'odnośnika do konkretnego div"? Div chowaj się i wysuwają, po wybraniu zakładki z menu. Poniżej kod JS który wywołuje odpowiedniego diva oraz po zmianie go chowa
układ divów mniej więcej wyglada jak ponizej Ten post edytował dhkraja69@wp.pl 19.12.2010, 19:45:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 6 Dołączył: 21.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie cudzysłowy!? Walidator cie zabije ![]() Ten post edytował Szadow 19.12.2010, 19:07:18 -------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł. ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cudzysłowy są, to tylko tak na szybko
![]() Czy ktoś ma jakiś pomysł aby każdemu z DIVów przypisać jakąś zmienną do której można się odwoływać z poziomu przeglądarki ? np. www.strona.pl/#div1 itp Kod z cudzysłowami ![]()
dodam że niby history.back działa z zastosowaniem:
Jednak są dwa minusy, na starcie strony wysuwa się automatycznie jeden div - a taki efekt nie jest pożądany, a drugi minus to w jednym divie znajduje się 'podmenu' i nie mam pojęcia jak połączyć jedno z drugim aby nie było problemów, efekt jest taki że DIV4 albo DIV5 jest zawsze wysunięty... Ktoś ma może jakiś pomysł ? Ten post edytował dhkraja69@wp.pl 19.12.2010, 19:43:58 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Proszę o przeedytowanie postów i dodanie odpowiedniego bbcode.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:26 |