![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Poszukuję grafika do gry przegladarkowej. Grafik ma dobrze radzić sobie z wykonywaniem swojej pracy. Dobrze by było ,żeby umiał robić grafiki we flashu. W zamian oferuję range grafika gry i aministratora. Link do gry: battleofunita.pl Moje gg: 12766254 email: kebes88@onet.eu
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W zamian oferuję range grafika gry i aministratora. Łooo ![]() Wiesz, znam ludzi którzy są kolekcjonerami rang i uprawnień na różnych stronach, ale ich jest tylko garstka na świecie, a tych umiejących coś fajnego narysować jeszcze mniej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedną grę sprzedajesz, a już do drugiej szukasz naiwniaka, przy której będzie robił za darmo.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
yyy a kto powiedział, że za darmo ;p
Tamtą gre sprzedaje, ponieważ uważam, że stać mnie na zrobienie gry o własnej wymyślonej fabule. Tamtą gre robiłem sam i nikt mi za darmo nie pomagał (takich ludzi nie znam co by robili coś za free). W tą grę chcę włożyć wszystkie swoje siły. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mama nauczyła znaczenia słowa
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ja do tematu nie dałem słowa wolontariat tylko ze sprzedaje [Sprzedam]. Ktoś z administracji to zmienił, więc wiem, że chciałeś gdzieś pokazać jaki to ty nie jesteś, no ale niestety nie tym razem ;p
A i temat zamykam bo graficy się znaleźli. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 01:37 |