![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 9.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
używam symfony 1.4.8, stworzyłem swój projekt i chciałem wgrać go na webserwer. Aby to zrobić chciałem użyć komendy: php ./symfony project:freeze /sciezka/do/symfony Przeczytałem w tutorialach, że tak się robi, ale w odpowiedzi dostaję: Task "project:freeze" is not defined. Cóż robię nie tak, albo czego brakuje mi z informacji o mojej wersji symfony? Z góry dziękuję za odpowiedź. Już wiem, dlaczego nie ma takiego narzędzia -> nie jest potrzebne. Wystarczy wgrać całość na serwer, pamiętając o bezpieczeństwie, czyli nie wgrywać *_dev.php, albo ograniczyć dostęp. Przepraszam za zaśmiecanie forum, ale na innych forach właśnie mówiono o tym narzędziu, szkoda tylko, że tam nie pisali do jakiej wersji frameworka to jest. pozdrawiam Ten post edytował filip11 17.12.2010, 18:11:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 38 Dołączył: 1.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę nie tak używasz tego jak trzeba. Zostało to trochę do innego celu napisane. Funkcja ta nie służyła do kopiowania, ale przygotowania do kopiowania projektu. Została usunięta z 1.4 z powodu wprowadzenia wsparcia dla rsync i svn. Po za tym funkcja ta według statystyk symfony była najrzadziej używaną funkcją z pakietu podstawowego klienta konsoli.
-------------------- Warsztat: NetBeans 7.2 Beta, PHP, MySQL, PostgreSQL, Symfony (<=1.4), Diem, Java, Sieci neuronowe
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 12:54 |