![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co jest grane postawilem sobie Apacha a tu przy jakims skrypcie taki blad wylazi moze problem tkwi w konfiguracji apacha
Bardzo bym prosil o pomoc..... -------------------- RIP
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam identyczny problem u siebie. Szukalem duzo na ten temat i znalazlem mase grup dyskusyjnych gdzie ludzie zadawali podobne pytanie. Nigdzie jednak nie byla podana odpowiedz. Przewanie odsyla sie do faq Apacha. Tam jednak jest napisane jak rozwiazac ten problem ze skryptami CGI, nie ma nic na temat php.
Moze ktos z tego forum zna rozwiazanie tego problemu ? Z gory dziekuje ![]() Respectfully, Tom |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.03.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągnolem i postawiłem FoxServ wszystko działa jak najlepiej
spróbuj u siebie moze tez poskutkuje kto wie... Instalowalem Z opcja Pełna instalacja powodzenia -------------------- RIP
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WOW !!!!!
Niezly monitorring forum ![]() OK juz sciagam, zobaczymy jak bedzie u mnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 16:35 |