![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cześć,
jak już pewnie zauważyliście na forum pojawiły się akcenty zimowe. Aby ocieplić trochę tą mroźną zimę postanowiliśmy dać szanse społeczności forum zaprojektować własną świąteczną wersje logo forum. Zabawa ma proste zasady, projektujemy świąteczną wersje logo forum.php.pl, praca każdego* trafi do kolejki i będzie prezentowane przez Jak pewnie wiecie mamy dostępne parę kolorów tła, stąd prośba aby prace wykorzystywały przezroczyste PNG - z kanałem alpha. #4E1F31 (domyślmy) #6D000E (czerwony) #1F3B4E (niebieski) #6D0055 (fioletowy) #324E1F (zielony) Potrzebne pliki do wykonania swojego cuda: - http://php.pl/materialy/logo/whiteLogoForumPHPpl.png (prawym klikamy link i "zapisz jako") Jeżeli ktoś potrzebuje to logo w innych formatach dostępne bez gradientu w tle: - http://php.pl/materialy/logo/LogoForumPHPpl.zip Wymagane wymiary logo to wymiary pliku whiteLogoForumPHPpl.png czyli 276x147px (acz głównie musi się zgadzać wysokość ;-)) Zapraszam do umieszczania swoich dzieł w temacie i życzę udanej zabawy :-) Prace poza forum można też wysyłać na mail: hwao@poczta.php.pl * o ile będzie estetyczna i zgoda z tematyką Lista wszystkich prac prezentowanych w topie forum, ułożona alfabetycznie: http://forum.php.pl/style_images/top/swieta/ ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałeś parę minut temu i już by chciał odpowiedź. Początkujących userów to za takie coś zrównuje się z ziemią (wiem z autopsji)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 78 Dołączył: 4.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wszyscy w pracy zdążyli jeszcze photoshopa zainstalować
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja dopiero ściągam, tylko coś torrenty zamulają
![]() Zaraz się nauczę obsługi i zrobię słitaśne logo <3 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Napisałeś parę minut temu i już by chciał odpowiedź. Początkujących userów to za takie coś zrównuje się z ziemią (wiem z autopsji) Temat wisi już od około 2 dni, data posta to data edycji moderatora (czyli mój dopisek) ![]() Jak ktoś używał to Gimp tez spokojnie wystarczy, ewentualnie Gimp z interfejsem a'la photoshop: - gimphoto - gimpshop ![]() Czekam na pierwsze szkice/prace ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Świnka słodka, ale poza świąteczną czapeczką co ona ma wspólnego ze świętami?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
![]() Moje profesjonalne wykonanie w gimpie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
@Wicepsik: Wrzucone, tylko poprawiłem gradient pod napisem php.pl, będzie od 17 do 18 i potem aż znów dojdzie do swojej kolejki (zależnie ile prac jeszcze dojdzie
![]() @Damonsson: świnkę muszę przedyskutować z innymi adminami/modami ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Po logo na górze wnioskuje, że korzystanie z darmowych ikon jest dozwolone. Żeby rozruszać temat:
Jeden: ![]() Dwa: ![]() Trzy: ![]() Cztery ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A moja choinka się nadal kręci hwao?
Tu trochę inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
wszystkie grafiki jakie do tej pory wystapiły sa dodane
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Ten post edytował darko 16.12.2010, 21:15:15 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Dodane wszystkie powyżej tego posta
![]() Listę wszystkich prac można podziwiać pod adresem: http://forum.php.pl/style_images/top/swieta/ oraz w topie forum jak tylko przyjdzie ich godzina ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jako przedstawiciel mnie i wiewiórki (http://forum.php.pl/index.php?showtopic=165565&st=0&gopid=817547&#entry817547) oraz mam nadzieję innych osób, weździe wywalcie tę świnie...
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Odpowiedzialnie powiem, że trzeba tę świnię wywalić, choć moje poczucie humoru i sumienie oceniające owe święta w naszej cywilizacji sprzeciwia się temu
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Świnka odleciała z kolejki, pomimo poprawiającego humor niektórym osobom wyglądu średnio nawiązuje do świąt
![]() Ponieważ pojawiło się tak dużo propozycji logo wieczorem zostanie zmieniony czas prezentacji jednego logo, zamiast 1h będzie to 5minut ![]() Mam nadzieje że się jeszcze jakieś loga pojawia ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zrobcie jakies glosowanie/ankiete ;p
mnie osobiscie najabrdziej podoba sie wicepsik2 i Lion_87_2 -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:08 |