![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam wszystkich,
normalnie metody autocomplete używałem zawsze w ten sposób:
ale tym razem mam problem, bo input do którego chcę ją zastosować jest dodawany dynamicznie przez użytkownika już po załadowaniu strony.Próbowałem dodać do inputa onclick="java script:costam()" a autocomplete zamieścić w funkcji ale tak nie działa. Wie ktoś może jak się z tym uporać? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Spróbuj tak:
Całość polega na każdorazowym podłączeniu funkcji autocomplete do dynamicznie dodawanego elementu. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 31 Dołączył: 14.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Chyba źle wytłumaczyłem o co mnie chodzi,
nie chcę stworzyć funkcji która dodaje input bo takowy już mam.Ze strony głównej za pośrednictwem Ajaxa xhr.open(); wysyłam dane do skryptu php, ten zwraca mnie określony formularz i umieszczam go w DIV'ie na stronie.I teraz cały problem polega na tym żeby ten formularz który powstał w pliku php posiadał opcję autocomplete. Dodam jeszcze że zależnie od wyboru użytkownika jest tworzony inny formularz. A realizuję to za pomocą php bo potrzebuję do wyświetlenia informacji DB. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Wywołujesz skrypt autouzupełniania podczas ładowania strony. Wydaje mi się, że musisz go wywołać dopiero po załadowaniu tego diva, którego będzie on dotyczył.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Sprawa jest prosta - przynajmniej na taką wygląda (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Algorytm:
Prawda, że proste... Dokładniej
Pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 03:41 |