![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam dziwny problem i niestety nie mogę sobie poradzić. Muszę zrobić w układzie tabelkowym dwa obrazki obok siebie I wszystko jest ok tylko IE dodaje mi obramowanie do obrazka. Chodzi dokładnie o to że obrazek z drugiej kolumny musi przylegać dokładnie do prawej strony we wszystkich przegladrkach przylega natomiast w IE jest odstęp od prawej strony pare px. Co robić? W załączniku obrazek jak to wygląda poprawnie a jak w IE chodzi o odstęp od krawędzi cienia.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy przypadkiem ten biały pasek to nie jest właśnie to:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, chodzi mi o ten drugi obrazek "sklep.jpg" w drugiej komórce.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz to gdzieś online??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 2 Dołączył: 10.03.2005 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tego szajsu Microsoft'u nie opłaca się wspierać...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 03:31 |