![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, mam skrypt php który edytuje plik tekstowy (znaleziony chyba nawet na tym forum)
skrypt używam do edycji plików txt które potem wczytuje do flasha, tworzy on jednak podwójne przerwy między liniami tzn. przy zapisie do pliku tekstowego: 1 2 flash wyświetli: 1 2 dlatego chce zmienic znak końca lini na <br>, poszukałem i wiem już że służy do tego funkcja: zmieniłem ten fragment:
ale niestety nie działa, pliki dalej posiadają wadliwe linie, próbowałem wielu kombinacji ale podjerzewam że problem jest w nazwie zmiennej która jest edytowana, proszę o jakąś poradę |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dlatego pisze to w tym dziale ponieważ nie wiele wiem na temat PHP, więc ten link nie wiele mi daje
sama funkcja jest chyba dobrze, może jest w złym miejscu lub złą zmienną używam? Ten post edytował kylo1989 14.12.2010, 13:49:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:13 |