![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 5 Dołączył: 13.09.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Czy da się w pętli while wypisując poszczególne komórki tabeli a w nich inputy text wysłać do funkcji dane i przetworzyć je dla każdej komórki oddzielnie? Tzn. pętla while generuje linijkę
da się teraz dla każdego wiersza wygenerować prawidłową wartość z post? Czy problem tkwi w nazwie inputa? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zakręciłeś...... podaj kod bo za huhu nie wiadomo o co ci chodzi
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 5 Dołączył: 13.09.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
kod jest prosty, dlatego go nie podam. Wyobraź sobie pętlę while, która wypisuje w 3 kolumnach cenę, nazwę i ilość, kolejność pozostawiam Tobie do ułożenia. Teraz umiem już zmienić cenę dla wszystkich rekordów za pomocą zwykłego formularza bez js, ale bez js nie da się zapewne zmienić za pomocą formularza każdą cenę osobno dla każdego produktu za jednym mechem ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To teraz sam sobie odpowiedz na pytanie - co ma wspólnego Twój pierwszy post z drugim postem?
ps. bez urazy ale bełkoczesz - najpierw o pętli while, potem o formularzu bez JS a następnie o tym samym z JS... naprawdę my Twoich myślach czytać nie potrafimy |
|
|
![]()
|
|
sory za mój bełkot, problem wyjaśniłem na forum nospora w 10 minut, wystarczyło dodać limit 1 do zapytania aktualizującego i po kłopocie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 14:35 |