![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam klase, której metodą jest db, do łączenia z bazą danych Kiedy w metodzie poniżej opisanej wywołam kod dostaję error w postaci:Call to a member function fetch_object() on a non-object, który oznacza: Commands out of sync; you can't run this command now.
Natomiast kiedy wywołam
Wkleić dłuższą cześć kodu, czy juz tutaj widać, dlaczego tak się dzieję? Bo utknąłem i nie bardzo wiem gdzie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MySQLi?
Cytat Returns FALSE on failure. For successful SELECT, SHOW, DESCRIBE or EXPLAIN queries mysqli_query() will return a result object. For other successful queries mysqli_query() will return TRUE.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy prawidłowo zrozumiałem, powyzszy post, ale czy chodzi o to, że nie zwraca danych?
Otóż zapytanie jest prawidłowe. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim razie pokaż kod metody query.
|
|
|
![]()
|
|
query jest z mysqli->query, a metoda database
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:51 |