![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego na podglądzie wydruku (i za pewne na wydruku również) nie widać koloru tła nadanego w CSS do <TD>? Obramowanie widać, ale tła już nie.
Jak to zmienić? Ten post edytował sadistic_son 13.12.2010, 04:09:48 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niemożliwe, wklej kod to zobaczymy w czym może być problem.
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 17 Dołączył: 11.12.2010 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj w znaczniku dołanczającym styl: media="all"
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę bardzo, oto kawałek kodu tabeli:
Na wydruku będzie widać jedynie tekst i obramowanie komórki "Sprzedawca". Oprócz powyższych styli nie ma żadnych styli globalnych, tylko lokalne. daj w znaczniku dołanczającym styl: media="all" (...)znaczniku dołączającym? Co to?A to zrzut z FireBuga: To tylko jeden wiersz, ale nie ma sensu podawać reszty, bo są bardzo podobne. Ten post edytował sadistic_son 14.12.2010, 00:05:07 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz dołączyć zrzut nagłówków pliku? Generalnie fragment podany przez Ciebie powinien działać, ale może jest coś zdefiniowanego w nagłówkach, co może przeszkadzać. Poza tym z tego co pamiętam to podgląd wydruku jest zależny od ustawień drukarki oraz jej samej. Możliwe, że masz tam przestawioną jakąś opcję. A próbowałeś zrobić wydruk na jakiejś drukarce wirtualnej (np. PDF Creator)?
|
|
|
![]()
|
|
No, że nie pomyślałem o ustawieniach drukarki
![]() Wystarczyło zaznaczyć opcję Drukuj tło (kolory i obrazki). Dzięki wielkie ![]() Ten post edytował sadistic_son 14.12.2010, 00:24:31 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
He he, czasem najprostsze rzeczy przychodzą trudno. Najlepszym się zdarza
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:57 |