![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Stworzyłem menu za pomocą LavaLamp i jest wszystko fajnie ale dorobiłem menu wielopoziomowe i pojawił się problem bo efekt lavalamp przemieszcza się na każą pozycję menu jaka jest ![]() nie znam jQuery dlatego, mam problem z wyciągnięciem wszystkich głównych pozycji z menu: i teraz chcę pobrać tylko "główne" LI czyli A B C. Dziękuję za pomoc. -------------------- Warsztat: PHPStorm; Zend Server CE; Delphi 2010 Pro
Warsztat: NetBeans; WAMP; Delphi 2010 Pro Work on: coś tam dłubię ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Selektory w jQuery opierają się na selektorach css, więc jeśli znasz selektor css, to zadziała on w jQuery.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie, za link i objaśnienie, działa pięknie
![]() Pozdrawiam -------------------- Warsztat: PHPStorm; Zend Server CE; Delphi 2010 Pro
Warsztat: NetBeans; WAMP; Delphi 2010 Pro Work on: coś tam dłubię ;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:33 |