![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tinymce musze umieszczac adresy url niestety usuwa ono wszystkie znaki & co sprawia ze adresy sie "psuja" wie ktos moze jak temu zapobiec ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jaka konfiguracja?
Wpisujesz &, czy &? Bo to różnica. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlasnie o to chodzi ze nie ma znaczenia w mojej konfiguracji ;/ cos mam w niej nie tak bo na oficjanej stronie w przykladach dziala. Jak wpisuje & albo & usuwa to co jest za znakiem & razem z tym znakiem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 24 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak w ciemno strzelam w xhtmlxtra plugin
-------------------- kAlmAcetA
|
|
|
![]()
|
|
Mam, nie pomaga.
Wzialem zeby wyrzucal to co tinymce zapisuje i wyszlo ze & zamienia na amp, w bazie danych zapisuje sie jedynie to co jest przed &. Czyli tinymce zamienia mi znak na inny znak. Ktos wie jak temu zapobiec ? Gdyby nie ucinalo reszty to by bylo elegancko, bym sobie podmienil & na & ale to ucina sie ;/. Tresc z tinymce pobieram metoda tinyMCE.get('opis').getContent() a nastepnie przesylam przez jquery do skryptu php ok już sie zorientowalem Ten post edytował Agape 13.12.2010, 17:30:11 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.08.2025 - 02:33 |