![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam plik synonimy.txt w postaci:
wiodłoby się=powodziłoby się towarów=produktów towary=produkty powinno mieć=będzie miało=mieć posiadać=mieć Co chcę zrobić - chcę zachować obecną strukturę pliku ale usunąć duplikaty. W przykładzie duplikatem jest np. mieć. A zatem rozbijając to na kroki algorytmiczne potrzebuje: 1. Zrobić tablicę, gdzie każdy wyraz z pliku jest osobnym elementem tablicy 2. Usunąć duplikaty z tej tablicy 3. Powrócić do starej struktury tablicy 4. Zapisać to z powrotem do pliku Problem jest z pkt. 3 wymyśliłem coś takiego i dostaje komunikat : Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /var/www/vhosts/strona.pl/httpdocs/synonim/test.php on line 31
-------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ja bym to zrobił w mniej-więcej taki sposób:
Resztę sobie uzupełnij. Choć mógłbyś w sumie to strumieniowo czytać, nie wiem po co całą tablicę do tego podrzucasz. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze nie sprawdzałem ale nie za bardzo rozumiem.
$occs[$buff[1]] = 1; co to ma robić ? Bo z tego co widzę to warunek if(isset($occs[$buff[1]])) będzie zawsze spełniony -------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nadanie temu jakiejkolwiek wartości.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.07.2025 - 02:43 |