![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam umieszczony ten skrypt na stronce, chodzi o wyslanie zyczen swiatecznych... i nie zapamietuje wpisanych zyczen ![]() bardzo prosze o pomoc <?php if ((isset($_POST['m_do'])) && (strlen(trim($_POST['m_do'])) > 0)) { $m_do = stripslashes(strip_tags($_POST['m_do'])); } else {$m_do = 'm_do';} if ((isset($_POST['m_od'])) && (strlen(trim($_POST['m_od'])) > 0)) { $m_od = stripslashes(strip_tags($_POST['m_od'])); } else {$m_od = 'Brak nadawcy';} if ((isset($_POST['m_emailz'])) && (strlen(trim($_POST['m_emailz'])) > 0)) { $m_emailz = stripslashes(strip_tags($_POST['m_emailz'])); } else {$m_emailz = 'Mail nadawcy nie podany';} if ((isset($_POST['m_link'])) && (strlen(trim($_POST['m_link'])) > 0)) { $m_link = stripslashes(strip_tags($_POST['m_link'])); } else {$m_link = 'BRAK LINKU';} ob_start(); echo ' <html> <head> </head> <body> Witam,<br><br> '.$m_od.' wysłał‚ Tobie świąteczną kartkę ze strony ...<br> Kliknij w poniższy link aby ją zobaczyć:<br> <a href="'.$m_link.'">'.$m_link.'</a><br><br> Kartka wysłana za pośrednictwem strony <a href="http://www...">www...pl</a><br><br> Zapraszamy!<br><br> Pozdrawiam'; $body = ob_get_contents(); $to = $m_do; $fromaddress = $m_emailz; $fromname = $m_od." (...)"; require("phpmailer.php"); $mail = new PHPMailer(); $mail->From = $fromaddress; $mail->FromName = $fromname; $mail->AddAddress($m_do,""); $mail->WordWrap = 50; $mail->IsHTML(true); $mail->Subject = $m_od." wysłał‚ Ci Świąteczną kartkę!"; $mail->Body = $body; $mail->AltBody = "This is the text-only body"; if(!$mail->Send()) { $recipient = $m_emailz; $subject = 'NIEUDANE'; $content = $body; mail($recipient, $subject, $content, "From: automat@...pl\r\nReply-To: $email\r\nX-Mailer: DT_formmail"); exit; } ?> -- pozdrawiam M |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 14 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: W. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest sam skrypt a gdzie do tego formularz? i daj to w
-------------------- Sukces to droga od jednej porażki do drugiej, bez zmniejszonego entuzjazmu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardziej profesjonalnym językiem - BBcode...
Sory, ale na teraz nie jestem w stanie Ci pomóc. Wsadź to w odpowiedni znacznik a będziemy mogli dyskutować ![]() Pozdrawiam! -------------------- Pomogłem? Kliknij `Pomógł`. To nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje! ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 11 Dołączył: 20.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak moi poprzednicy w daj to w znaczniki PHP bo nie da się czytać tej sieczki i daj formularz oraz napisz co rozumiesz przez "nie zapamietuje wpisanych zyczen" bo jakoś nie widzę w kodzie miejsca gdzie miało by to być "zapamiętywane".
-------------------- "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
Albert Einstein |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:42 |