![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Testuję system kartek (przerobiłem trochę). Niestety, nie wyświetla się wysłana kartka.
http://members.lycos.co.uk/xmp1/start.php?...ksnd=1084306551 To jest adres jednej z wysłanych przeze mnie kartek do mnie. Poniżej opiszę strukturę. W pliku START.php jest odnośnik do pliku kartki.php (na pewno dobry). Plik KARTKI.php: [php:1:33d4f0fee0]<?php if($_GET['kplik']=="1") { include("data/ekartki/index.php"); } if($_GET['kplik']=="2") { include("data/ekartki/card.php"); } if($_GET['kplik']=="3") { include("data/ekartki/form.php"); } if($_GET['kplik']=="4") { include("data/ekartki/preview.php"); } if($_GET['kplik']=="5") { include("data/ekartki/tmp/".$_GET['ksnd'].".php"); } ?>[/php:1:33d4f0fee0] Dziwne, że nawet błędu nie wywala, a powinno być dobrze. Mała zmiana kodu (usunięcie ".php") w szóstej linijce tego pliku nic nie zmienia. Katalog TMP ma CHMOD 667. Co jest źle w takim razie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:26 |