![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukam ksiązki w ktorej bedzie jasno opisane jak zacząć zabawe z kodowaniem szablonów. szukam tej ksiazki bo kazdy internetowy poradnik jest napisany tak, ze nic nie rozumiem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na Inne > Książki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z mojej strony polecam tę książkę :
CSS Według mnie jest ona bardzo dobra dla początkujących (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z mojej strony polecam tę książkę : CSS Według mnie jest ona bardzo dobra dla początkujących (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Też polecam tą książkę, sam z niej korzystałem/korzystam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja uczyłem się z sieci CSSa. Kursy CSS, tutoriale, forum. Chyba najobszerniejsza baza z wiedzą na ten temat.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 30.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Polecam tez CSS szybko ja zrozumialem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 12 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Samym cssem nic nie zrobisz, jak juz to html + css, ja uczylem sie z sieci przez niecaly rok (z przerwami), ogolnie to na tych stronach:
duzy zbior informacji, ale jak dla mnie malo czytelny na poczatku HTML +CSS dla początkujących w sam raz, malo znany, ale dzieki niemu tak naprawde zrozumialem o co chodzi tworzenie szablonow(ze standardami) - przyklady Ten post edytował cniak 7.03.2011, 18:29:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Myślę, że autor tematu znalazł już książkę lub kurs dla siebie. Jakieś dwa - trzy miesiące temu... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:21 |