![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem. Na stronie mam galerie, no i jak kliknę na miniaturkę to duże zdjęcie otwiera mi się pod miniaturką. Strona nie została zrobiona przeze mnie, miałem po prostu zmodyfikować galerię.
http://reklamawalcz.pl/galerie.html << link do strony. Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisales
Kod <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script> <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" /> w sekcji <head> </head> ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z-index w css strony jest większy od tego odpowiadaącego za lightboxa. W css z lightboxem zwiększ z-index
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziękuje pomogło
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:36 |