![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2010 Skąd: Miasto królów Polski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Szukałem trochę w internecie, i nic nie rzuciło mi się w oczy... Chciałem Was zapytać, czy czytujecie/wiecie o istnieniu jakiegoś miesięcznika/tygodnika/kwartalnika(...) dot. programowania i tematów pokrewnych? Nie pytam oczywiście o gazetki w stylu "Komputer Świat" (nie mam zamiaru tutaj obrazić twórców/czytelników tej pozycji), ale o coś bardziej profesjonalnego... Wiem, że w dzisiejszych czasach istnieje "jedyne słuszne" źródło informacji - internet, ale fajnie by było dla odmiany poprzewracać kolorowe kartki. Ten post edytował LargerWoo 4.12.2010, 21:28:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 13 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- fitmate.pl - aplikacje internetowe
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2010 Skąd: Miasto królów Polski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki! A czy te gazetki są do kupienia w wersji "manualnej"
![]() Którą polecasz? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 13 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A na stronie nic nie piszą ? W każdym magazynie znajdzie się coś ciekawego. Ściągnij, popatrz i będziesz wiedział, który Ci pasuje, a który nie. Miłej lektury.
-------------------- fitmate.pl - aplikacje internetowe
|
|
|
![]()
|
|
No właśnie nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat papierkowej wersji, szukałem też w empiku i szukam z wujkiem google, ale znalazłem jak na razie tylko jakieś starsze numery na allegro. No ale skoro sprzedają je na allegro, to pewnie gdzieś musi być do kupienia
![]() W każdym razie - bardzo dziękuję za linka! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też kiedyś poszukiwałem tego czasopisma w wersji papierowej, ale skończyło się na tym, że czasami drukuje sobie sam poszczególny materiał z tej gazetki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: Pruszków/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SDJ wychodzil w wersji papierowej, ale jakis czas temu obcieli go tylko do wersji online. Wczesniej wychodzila tez gazetka o PHP (nie pamietam tytulu, ale wydawnictwo to samo) i tez poszlo w pieriod. Bylo kilka innych tego typu gazetek, ale one padaja (raczej ludzie z IT wola cos online niz placic kolo 20-30 zl za gazete na kredowym papierze, gdzie poza duza iloscia reklam nie ma wiele ciekawego).
-------------------- "Człowiek dążący do swego celu może być skuteczny tylko w przypadku, jeśli każdą minutę swego życia wykorzysta z maksymalną korzyścią dla osiągnięcia zaplanowanego celu. Jeśli stworzył dla siebie system kar i karze sam siebie za każdą zmarnowaną minutę. Człowiekowi w zupełności wystarczą 3-4 godziny snu, cały pozostały czas może być wykorzystany dla osiągnięcia upragnionego celu." -- Wiktor Suworow
Java devBlog KulturalnyChlebik |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:33 |