![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Stworzyłem wykres danych pobieranych z bazy danych. Wykres tworzyłem wg instrukcji z jakiegoś kursu. Korzystałem z dwóch plików (głównego kodu i tworzącego wykres), żeby dane binarne nie kłóciły się z tekstowymi. W osi OX powinny znajdować się dokładne dane pomiarów, natomiast zostaje przedstawiony w takiej właśnie postaci. Oto kod programu i wykres: Kod:
Oraz plik tworzący wykres:
Powstaje mi wykres: ![]() Nie wiem dlaczego data zostaje zmieniona. Poprawny format to rrrr-mm-dd gg-mm-ss. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 38 Dołączył: 1.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustaw jak ma formatować dane w labelu.
-------------------- Warsztat: NetBeans 7.2 Beta, PHP, MySQL, PostgreSQL, Symfony (<=1.4), Diem, Java, Sieci neuronowe
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic to nie zmieniło. Wciąż są te dziwne liczby. Jeszcze coś powinienem edytować?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 38 Dołączył: 1.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam, mój błąd, powinno być:
-------------------- Warsztat: NetBeans 7.2 Beta, PHP, MySQL, PostgreSQL, Symfony (<=1.4), Diem, Java, Sieci neuronowe
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Kolejna modyfikacja ;-)
Teraz powinno być ok ;-) Ewentualnie pokombinuj z podawaniem informacji w tej tablicy. Na pewno musi być time w sekundach i na pewno w 2 musi być wielkość słupka. Ten post edytował Quadina 3.12.2010, 00:30:33 -------------------- Warsztat: NetBeans 7.2 Beta, PHP, MySQL, PostgreSQL, Symfony (<=1.4), Diem, Java, Sieci neuronowe
|
|
|
![]()
|
|
Teraz działa
![]() Ale jest jeszcze jeden problem: Dane na wykresie mają być filtrowane, pod względem numeru użytkownika oraz typu licznika. użytkownik loguje się do systemu i możemy sprawdzić jedo ID oraz nick:
Jednak kiedy wrzucę ten kod do plików tworzących wykres nic się nie dzieje. Żadnych błędów, ani wykresu. Na warunku wymuszonym wszystko działa:
Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Ten post edytował rafalekjan 10.12.2010, 14:06:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:53 |