![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mały problem z logowaniem...
Loguję się na konto michał , po wejściu w stronę komentarze lub uzytkownicy zamiast michał pokazuje mi się Witaj aga... Czy to się może brać z tego , że na tych stronach . pobieram $login=$wiersz['login']; i w sesji logowania także występuje login?? Kod komentarze.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 38 Dołączył: 1.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Programując nie obiektowo pamiętaj o nazwach zmiennych. W linijce 13 zastępujesz zmienną $login loginem aktualnie wyświetlanego komentarza. Stawiam, że później wyświetlasz coś w stylu:
Stąd problem zmiany imienia. -------------------- Warsztat: NetBeans 7.2 Beta, PHP, MySQL, PostgreSQL, Symfony (<=1.4), Diem, Java, Sieci neuronowe
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak racja...
Mam takie coś.. $login = $_SESSION['login']; if (isset($_SESSION['login'])) { echo '<h3><br />Witaj '.$_SESSION['login'].'!<br /></h3>'; A jak to zmienić... Ten post edytował aagaaz 2.12.2010, 20:01:54 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 38 Dołączył: 1.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w Twoim while użyj po prostu:
Zamiast przepisywania danych tylko po to, żeby je zaraz wyświetlić. -------------------- Warsztat: NetBeans 7.2 Beta, PHP, MySQL, PostgreSQL, Symfony (<=1.4), Diem, Java, Sieci neuronowe
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuję bardzo...
Plusik dla Ciebie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:47 |