![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 510 Pomógł: 1 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wysyłane jest połączenie z innego serwisu asynchroniczne w tle z zmiennymi POST do pliku, w którym mam:
dla testów podpiąłem plik tekstowy, abym wiedział czy coś się przesyła faktycznie w tle. Wynik z tego wszystkiego mam taki, że zmienne są przesyłane i ładnie zapisywane do pliku. Całość jest pod https, a zmienne sesji się nie tworzą. doszedłem do tego, że podczas połączenia w tle z innego serwisu jest inna zmienna sesji niż posiada użytkownik, który ją obecnie przegląda. Istnieje sposób, aby to jakoś połączyć w całość ? aby te zmienne sesji zapisywały się dla użytkownika? ktoś ma jakiś pomysł ? Ten post edytował kkuubbaa88 2.12.2010, 17:25:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 19 Dołączył: 7.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi się że wysylajac żądanie ajaxem masz nową sesję, przekazujesz sesje do pliku, ale spowrotem już nie...
pod js użyawsz jakiegoś frameworka? może jquery? jak tak to w onSuccess możesz dodać sobie przetwarzanie odpowiedzi z pliku zdalnego a do pliku dodaj sobie echo i jakies wartosci zwracane, albo np zserializowaną tablicę, albo dane w formacie JSON Ten post edytował pablo89pl 3.12.2010, 09:48:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:22 |