![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 1 Dołączył: 4.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam dziwny problem, otoz zapisuje w bazie date, w odpowiedniej komorce o formacie: Mam rowniez kod, w ktorym porownuje zwykla petla IF ta date z bazy, z data terazniejsza, wiadomo, jezeli jeden warunek spelniony to TO, jak drugi to TAMTO. Ale problem jest taki, iz wszystko dziwnie sie dzieje, kiedy data w bazie jest np. 24-11-2010 (godzina niewazna teraz), czyli z innego miesiaca. Petla spelnia warunek jakby data z bazy byla pozniejsza od terazniejszej (tzn do przodu). Moze zle porownuje daty? Prosze o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Witam chce zrobić galerie.Na które będzie dla przykładu główny plik.I gdy klikne więcej na główny to dynamicznie mi sprawdzi za pomocą php czy plik istnieje i ile jest tych plików a potem prześle mi do javy script wartość. Chodzi mi tylko jak to zrobić żeby zadziałoło.Byle jaki przykład.Nie musi być z miniaturami. Chodzi tylko mi o Przesłanie dynamicznie wartości z php do javy script.Może być Ajax.Proszę o pomoc!!! strtotime i odjęcie wyniku od aktualnego czasu (time()) Albo http://pl.php.net/manual/pl/datetime.diff.php -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:20 |