![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
piszę skrypt który potwierdza rejestracje poprzez wysłanie maila z linkiem, wszystko działa pięknie tylko funkcja wysyłająca maile niestety nie zawsze wysyła maila na adres...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Oto kod: $naglowki = "From: moj@mail.pl".PHP_EOL."Reply-To: moj@mail.pl".PHP_EOL."Content-type: text/plain; charset=iso-8859-2"; $wyslij=mail($adres, $temat, $tresc,$naglowki); no i tutaj mam problem bo nie wiem z czego to wynika i jak to rozwiązać(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Z góry dziękuje za pomoc Pzdr |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 5 Dołączył: 13.09.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
jak używasz gmail, sprawdź spam
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 38 Dołączył: 1.12.2010 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ze wszystkich sił jakie dzisiaj mam mimo anginy polecam Ci korzystanie z Swift do mailingu. Taka klasa, która zrobi Ci wszystko obsłuży błędy i przede wszystkim wysyła nagłówki uporządkowane i zgodne ze standardami, zatem nie wpadają nigdzie do spamu.
Uprzedzając uprzejmych, polecam kombajn do prostej rzeczy własnie dlatego, że został również stworzony do takich prostych rzeczy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 10:33 |